News Trader

Mat234

Trader
Jul 27, 2021
6
0
6
36
The date and the time for the news event is set up to correct server time. I am certain i am messing something with the settings basically they are default i just changed the spread fuse to false and thats it.

stop loss: 15
take proft: 75
direction of trade: both
type of traiing stop :none
preadjust sl/tp: false
open trade x seconds before: 18
close trade x seconds after: 3600
spread fuse=false
ATR base stop loss=false

money managment =true
risk tolerance in percent=1
fixed balance=0
money risk=0
use money instead of percentage=false
use equity instead of balance=false
lot digits=2
show timer before and after news=true
slippage=3
magic=794823491

Kindly appreciate help.
Regards
 

Enivid

Administrator
Staff member
Nov 30, 2008
15,896
788
144
Odessa
www.earnforex.com
What did it output in the Experts tab 18 seconds before the alleged news release time?
Also, you can be sure whether you have entered correct server time or not by looking at the big red "time to news" label in the top-left corner of the screen when you set up this EA.
 

Mat234

Trader
Jul 27, 2021
6
0
6
36
1 8 seconds are defult setting i didnt change it. Server time is correct but stil dont triger any orders.
Regards
 

Mat234

Trader
Jul 27, 2021
6
0
6
36
Its 50 k demo account so how is it possible ? One more time thank You for your patience and help.
Regards
 

Mat234

Trader
Jul 27, 2021
6
0
6
36
Finally i know what i ve missed, just didnt fill the fixed balance it was set 0 all the time.
Now works like charm appreciate Your time and help.
Regards
 

CARPARK

Trader
Mar 29, 2021
5
0
7
44
I can confirm it wasn't working for me before setting the balance parameter as wellnewstradersetttings.png
this worked for me testing on FTMO demo 100k DAX30
 
Last edited: