Menu
Brokers
MT4 Forex Brokers
MT5 Forex brokers
PayPal Brokers
Skrill Brokers
Oil Trading Brokers
Gold Trading Brokers
Web Browser Platform
Brokers with CFD Trading
ECN Brokers
Bitcoin FX Brokers
PAMM Forex Brokers
With Cent Accounts
With High Leverage
Cryptocurrency Brokers
Forums
All threads
New threads
New posts
Trending
Search forums
What's new
New threads
New posts
Latest activity
Log in
Register
Search
Search titles only
By:
Search titles only
By:
Menu
Install the app
Install
Reply to thread
Forums
Other Languages
Spanish Forum / Foro español
Análisis de InstaForex
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Message
[QUOTE="InstaForex Stephanie, post: 85965, member: 30719"] [b]Análisis técnico del EUR/JPY para el 06 de julio de 2015[/b] [img]https://forex-images.instaforex.com/userfiles/20150706/eurjpy06072015.jpg[/img] Pronóstico técnico y configuraciones del gráfico: El par EUR/JPY está operándose alrededor de 135.90 por ahora, preparándose para un repunte hacia 139.00. Por favor, tenga en cuenta que la resistencia convertida en soporte también está pasando hacia 139.50/70. Por lo tanto, se recomienda mantenerse largo por ahora con el riesgo por debajo de 133.00. El soporte inmediato está en 133.95 (intermedio) seguido por 133.00 y niveles menores, respectivamente. La resistencia está en 139.00 seguida por 140.00, 141.00 y niveles mayores, respectivamente. Se espera que los toros se mantengan bajo control hasta que los precio se mantengan por encima de 133.00. Recomendaciones para operar: Mantenerse largo por ahora, el stop está en 133.00, un objetivo está abierto. ¡Buena Suerte! [/QUOTE]
Insert quotes…
Verification
Post reply
Top
Bottom
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
Accept
Learn more…