Custom Indicator does not displaying on chart.

Jixo man

Trader
Jul 26, 2020
46
2
14
Good morning traders, hope you all got your pips yesterday. Please I am a newbie in Mql4 and mql5 programming. I am currently developing myself by reading the documentation section of MT4 platform. But I am stuck on this particular Indicators, as it compiled well, but those not display on the my chart.
 

Attachments

Enivid

Administrator
Staff member
Nov 30, 2008
15,971
798
144
Odessa
www.earnforex.com
Lines 131-141 are redundant. You have already filled the FastMABuffer and SlowMABuffer buffers via lines 118 and 125. Also, lines 139-140 aren't doing anything useful - they are copying the indicator handle value (which is just some random integer) to each of the buffer cells.
 
  • Like
Reactions: Jixo man

Jixo man

Trader
Jul 26, 2020
46
2
14
Lines 131-141 are redundant. You have already filled the FastMABuffer and SlowMABuffer buffers via lines 118 and 125. Also, lines 139-140 aren't doing anything useful - they are copying the indicator handle value (which is just some random integer) to each of the buffer cells.
Thanks you sir, so I should just remove those line.

Lines 131-141 are redundant. You have already filled the FastMABuffer and SlowMABuffer buffers via lines 118 and 125. Also, lines 139-140 aren't doing anything useful - they are copying the indicator handle value (which is just some random integer) to each of the buffer cells.
It work. It work . Thanks you sir. Mql4 documentation are no t well explain. Sir, do you have any ebook I will pay .

It work. It work . Thanks you sir. Mql4 documentation are no t well explain. Sir, do you have any ebook I will pay .
Thank you sir